Vaartweg 2, Bussum

Vaartweg 2, Bussum

Vaartweg 2, Bussum

  • 180 m²
  • 7 Kamers
  • 5 Slaapkamers

[:nl]Op de hoek van een rustig straatje aan de ene kant en een levendige doorgaande weg aan de andere kant, met uitzicht op de fraaie, in stijl gebouwde, sfeervolle woningen en straatjes bij de Landstraat Noord in het hart van Bussum, ligt deze verrassend ruime 30-er jaren woning met voor- en achtertuin en schuurtje.

De woning is gelegen in de wijk Brediuskwartier, op slechts 6 minuten loopafstand van het station Naarden-Bussum, met maximaal 3 minuten zit u op de snelweg richting Amsterdam, Utrecht en Amersfoort en direct gelegen aan het gezellige winkelcentrum met talloze restaurants en winkels.

Deze woning ademt de sfeer van een typische 30-jaren woning, maar door de volledige renovatie heeft het comfort van een moderne woning.

Indeling:

Begaande grond

Entree, tussenhal, gang met toilet, toegang tot de zeer ruime woonkamer met half open keuken, voorzien van vaatwasser, oven en koel/vries combinatie. Door raampartijen aan de voorzijde, achterzijde en de volledige zijkant, treedt veel daglicht binnen tot de woonkamer.

bg_26829745

Zowel de voortuin als de achtertuin zijn bereikbaar via openslaande deuren vanuit de woonkamer. De achtertuin is tevens bereikbaar via een achterom en is voorzien van een schuurtje.

Eerste etage

Overloop, apart toilet, 3 in grootte variërende slaapkamers, waarvan 1 thans in gebruik is als “natte ruimte” en een moderne badkamer met douche en dubbele wastafel.

eerste-verdieping_26829751

 

Tweede etage

Via een vaste trap bereikbaar, alwaar nog 2 slaapkamers. Zolderverdieping bereikbaar via een vaste trap met luik.

twee-verdieping_26830111

[:en]

[:es]

[:]

Aanvullende Kenmerken

Woning op kaart

© 2021 Boshem Wonen, All Rights Reserved