Aagje Dekenlaan 123, Bussum

Aagje Dekenlaan 123, Bussum

Aagje Dekenlaan 123, Bussum

  • 55 m²
  • 2 Kamers
  • 1 Slaapkamers

Met een prachtig uitzicht, nabij uitvalswegen en op loopafstand van de Bussummer Heide gelegen, een keurig onderhouden en modern 2 kamer appartement aan het einde van de galerij, met ruim balkon op het westen en berging in het souterrain. Dit appartement ligt op de 8e en hoogste verdieping van het appartementencomplex “Vogelhof”.

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree (gesloten) op de begane grond met intercominstallatie, liftinstallatie en trappenhuis. Tevens is hier de berging te bereiken.

8e Verdieping:
Galerij, entree, hal met meterkast en garderobe, slaapkamer aan de voorzijde van het appartement, keurig nette badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet, ruime en lichte woonkamer met zonnig balkon over de hele breedte van het appartement, moderne open L-vormige keuken voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, wasmachineaansluiting en een geiser voor warm water. Het hele appartement is voorzien van een mooie laminaatvloer.

Vanuit de woonkamer prachtig weids uitzicht over de omgeving, . Het appartement is vanwege de hoge ligging erg licht en voelt daardoor ruim aan.

Bijzonderheden:

–  De huurprijs van € 849,- is exclusief gas ( alleen om te douchen en koken ) en elektra en inclusief service kosten, water en verwarming.

– Beschikbaar per 1 augustus.

–  1 Maand borg.

–  2 Maanden opzegtermijn.

–  Separate berging op de begane grond.

–  Buitonzenwering aanwezig.

–  Huisdieren zijn niet toegestaan.

–  Verhuur onder gunning eigenaar.

–  Om in aanmerking te komen voor deze woonruimte dient er een bruto inkomen te zijn van ca 3 maal de huurprijs.

Aanvullende Kenmerken

© 2021 Boshem Wonen, All Rights Reserved